Road Ahead

Other projects and packages

These are the other artists, projects and packages we currently have on offer.

INDEPENDIENTE

Avondvullend package met de indie-bands Stakbabber, Yokocola en KONG

Stakbabber is de band van Mick Ness die deel uitmaakte van de Ultra-beweging en de band Mecano, en die later grote bekendheid kreeg als zanger en gitarist van de Hongaarse band Sexepil. Eind 2015 bracht de band op eigen label het album “Polarized” uit. De melancholische grooverock met darkpop- en postpunktinje werd goed ontvangen door onder meer De Gitarist, Music Maker, Vinyl-50 en Peek-A-Boo Magazine: “Een sterk en intrigerend debuut waarop alles goed zit… Het beste uit Nederland wat ik dit jaar heb gehoord”. Het tweede album verschijnt later dit jaar.

KONG gaat al meer dan 25 jaar stug zijn eigen gang. Een aantal bezettingswisselingen en een zevenjarige adempauze doen geen afbreuk aan KONG’s muzikale karakter en onmiskenbaar eigen geluid. Heftige gitaarriffs, samples en synthesizers gaan tekeer op een solide basis van bas, beats en drums. Het resultaat is een opzwepende, hypnotiserende mix van (prog) metal, dance, industrial en stoner, die live wordt uitgevoerd in een quadrasonische opstelling: elk lid van de groep geplaatst op een klein podium in een hoek van de zaal en het publiek in het midden.

Yokocola is wel een hele bijzondere band. Naar eigen zeggen zijn ze “punks on acid” en “the answer to the lame rock culture in the Netherlands”. De shockerende female-fronted band haalt inspiratie uit protopunk, Kraut-rock en psychedelische/experimentele rock. Eerder toerden zij met Lydia Lunch, the Soft Moon en Spasmodique.

Beschikbaar vanaf oktober. Neem voor boekingen contact op met Chris Kiel-Clayton.

MÖRGLBL

Avondvullend package met de jazzmetalgrootmeesters en grappenmakers Mörglbl.

20th Anniversary Tour in september. Neem voor boekingen contact op met Chris Kiel-Clayton.